Vynikajúce medvedie labky, ktoré sa vždy vyklopia z formičiek

SONY DSC SONY DSC

POTREBNÉ PRÍSADY

35dkg polohrubá múka

26dkg maslo alebo smetol alebo hera

25dkg práškový cukor

12dkg orechy pomleté

5dkg kakao (dávam viacej tak aby bol fest čokoládové)

škorica pol lyžičky

POSTUP PRÍPRAVY

zmäknuté maslo alebo smetol alebo heru zmiešame s prísadami a vypracujeme cesto, dáme do chladničky, zase kto ponáhľa (ako my mamičky asi vždy) tak do mrazáku na pár minút a uždibujeme guľky, guľku namočíme do múky a vtlačíme do formičky, formičky prvý krát troška vymazať tukom, potom už nie len guličku namočiť a vtlačiť (pozor dávať málo, lebo napučia). Ešte horúce obaľujeme vo vanilkovom cukre zmiešaným s práškovým cukrom. Treba dať do zatváracej dózy a do dvoch dní zmeknú

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

zdroj : https://bakingwithsibella.com

Vyspite sa kráľovsky! :) NovýNábytok.sk

You Might Also Like