Výborný vianočný domáci Baileys

img_0196-e1356131043545

POTREBNÉ PRÍSADY

2 salká

1ks mandľový puding

0,5 l mlieka

0,5 l rumu

1 vanilkový cukor

1 dcl šlahačky

POSTUP PRÍPRAVY

Obe salká dáme na dve hodiny variť (v konzerve), potom necháme vychladnúť.

Z mandľového pudingu, mlieka a vanilkového cukru urobíme puding a mierne vychladíme za stáleho miešania, aby sa nám neurobila na povrchu „koža“.

Najlepšie je použiť na prípravu robot, alebo mixér.

Vlažný puding zmiešame so skaramelizovanými salkami, ktoré sme najprv premiešali samostatne, aby sa netvorili hrudky, s rumom a nakoniec pridáme šľahačku.

Dáme odležať 12 h a podávame vychladené s kockou ľadu…

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

zdroj : http://www.lynneknowlton.com/

Vyspite sa kráľovsky! :) NovýNábytok.sk

You Might Also Like