Výborná perníková roláda

hp0206_jelly-roll_s4x3-jpg-rend-sni18col

POTREBNÉ PRÍSADY

60 dg hl. muky

30 dg praskoveho cukru

20 dg medu

4 vajcia

1 cl.sody bicarbony

1 cl. skorice

1 varova cokolada

za hrst sekanych orechov

1 hrozienka

kusok hery ako orech.

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetky suroviny zmiesime aj s cokoladou ktoru polameme na male kusky a rozdelime to na 3 casti. Z kazdej vytvarujeme valec dame na plech a nechame to aspom 3 hodiny dobre vychladit. Potom to potriet bielom a dat piect najprv na 220 potom znizit na 180 a dopiect az kym to nie je na dotyk tvrde ,pecie sa to dost dlho. Potom to pokrajat na 1 cm kusky este teple. Tie valce si môzete trochu po vrchu radielkom narezat nebudu praskat. Je to vyborne vianocne pecivo.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

zdroj : http://www.foodnetwork.com/

Vyspite sa kráľovsky! :) NovýNábytok.sk

You Might Also Like