Výborná perníková roláda

hp0206_jelly-roll_s4x3-jpg-rend-sni18col

POTREBNÉ PRÍSADY

60 dg hl. muky

30 dg praskoveho cukru

20 dg medu

4 vajcia

1 cl.sody bicarbony

1 cl. skorice

1 varova cokolada

za hrst sekanych orechov

1 hrozienka

kusok hery ako orech.

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetky suroviny zmiesime aj s cokoladou ktoru polameme na male kusky a rozdelime to na 3 casti. Z kazdej vytvarujeme valec dame na plech a nechame to aspom 3 hodiny dobre vychladit. Potom to potriet bielom a dat piect najprv na 220 potom znizit na 180 a dopiect az kym to nie je na dotyk tvrde ,pecie sa to dost dlho. Potom to pokrajat na 1 cm kusky este teple. Tie valce si môzete trochu po vrchu radielkom narezat nebudu praskat. Je to vyborne vianocne pecivo.

zdroj : http://www.foodnetwork.com/

Vyspite sa kráľovsky! :) NovýNábytok.sk

You Might Also Like