Domáce medové maslo so škoricou

img_0874

Domáce recepty a výrobky vždy potešia zo všetkého najviac, keď chcete niekoho obdarovať.Ak sa zrovna necítite byť veľkými umelcami, skúste niečo uvariť – treba vyskúšajte tento jednoduchý recept na domáce medové maslo so škoricou. Pekne sa hodí k toastovému chlebu, ale aj ku sladkému – napríklad vianočke alebo do ranného müsli.🙂

  • Doba prípravy: 30 minút

img_0895

Ingrediencie

  • 220 g masla, izbovej teploty
  • 1 hrnček práškového cukru
  • 1 hrnček medu
  • 2 lyžičky škorice

Postup

  1. Vo veľkej mise rozšľaháme maslo, aby bolo nadýchané.
  2. Pridajte cukor, med a škoricu. Šľahajte na nízke otáčky, kým nie je všetko dobre premiešané.
  3. Maslo nalejte do pohárov a dobre uzavrite. Skladujte v chladničke, kde vydrží niekoľko mesiacov.
  4. Servírujte zmäknuté na izbovú teplotu.

pour-e1416815656281-1

img_0825

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

zdroj : http://thefoodcharlatan.com/

Vyspite sa kráľovsky! :) NovýNábytok.sk

You Might Also Like